Wine Tasting

πŸ‡πŸ· Lexis Noosa students enjoying their wine tasting!

 

Wine 4

Wine 1: Brown Brothers Moscato

One of Australia’s favourite Moscatos, the Brown Brothers Moscato is a delightful reminder of the warmer months with its aromas of musk and freshly crushed grapes. Wonderfully spritzy on the palate, this aromatic sweet white has abundant flavours of sherbet and crunchy tropical fruit. Enjoy chilled with great friends.

Wine 2: Hardys Stamp of Australia Sauvignon Blanc

What better way to enjoy one of Australia’s favourite white wines that with an additional 33% when compared to a normal size bottle? All the fresh, vibrant tropical fruit aromas and flavours are there to enjoy along with a zippy mouth feel and refreshing aftertaste that belies this exceptional value Sauvignon Blanc.

 

Wine 3: Crafters Union Pinot Gris

This wine is full of natural fresh and fruity flavours. Settled in cool temperatures, the wine fermented for 1 month, using specially selected yeast strains to encourage complexity on the palate. Aromas of Nashi pear, spice, and nectarine with flavours of fresh citrus, melon and apple leading to a silky, off dry finish.

Wine 4: Brown Brothers Moscato Rosa

From sweet wine experts, Brown Brothers’ Moscato Rosa is salmon pink in colour with Turkish Delight and citrus blossom on the nose. Sweet fruit palate with flavours of rosewater and fresh grapes, and a light spritz which adds appealing zip and zing.

 

Wine 5: Jacobs Creek Merlot

A fresh contemporary style of Merlot from Jacob’s Creek produces a luscious medium bodied wine that has ripe plum and berry fruit flavours in harmony with soft grape and oak tannins giving length and texture.

Wine 6: Hardys Stamp of Australia Shiraz

Hardys Stamp Shiraz is soft, generous and easy drinking. This Shiraz has attractive plummy aromas with a touch of spice and the palate is round andΒ Β  fruity with a soft finish.

Wine 2

Β 

Leave a Reply